«Καρφί» προς την Κατερίνα Νοτοπούλου και τις προτάσεις της για τον δήμο Θεσσαλονίκης εκτόξευσε ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους ισχυρισμούς της πως «έβαλε πλάτη στη διοίκηση Μπουτάρη, προκειμένου να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του δήμου».

«Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια» αναφέρει σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα» συνεχίζει.

Υπενθυμίζεται πως, μιλώντας στον Alpha 96.5, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στη διοίκηση Μπουτάρη υποστηρίζοντας πως με τη «διοίκηση του Γ. Μπουτάρη και με μας να βάζουμε πλάτη» νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την υπεξαίρεση των 17,8 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο