Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» Μπουτάρη σε Νοτοπούλου: Σταμάτα να καπηλεύεσαι το έργο μου, πες τι προτείνεις εσύ

«Καρφιά» Μπουτάρη σε Νοτοπούλου: Σταμάτα να καπηλεύεσαι το έργο μου, πες τι προτείνεις εσύ

«Καρφί» προς την Κατερίνα Νοτοπούλου και τις προτάσεις της για τον δήμο Θεσσαλονίκης εκτόξευσε ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους ισχυρισμούς της πως «έβαλε πλάτη στη διοίκηση Μπουτάρη, προκειμένου να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του δήμου»

«Καρφί» προς την Κατερίνα Νοτοπούλου και τις προτάσεις της για τον δήμο Θεσσαλονίκης εκτόξευσε ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους ισχυρισμούς της πως «έβαλε πλάτη στη διοίκηση Μπουτάρη, προκειμένου να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του δήμου».

«Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια» αναφέρει σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα» συνεχίζει.

Υπενθυμίζεται πως, μιλώντας στον Alpha 96.5, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στη διοίκηση Μπουτάρη υποστηρίζοντας πως με τη «διοίκηση του Γ. Μπουτάρη και με μας να βάζουμε πλάτη» νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την υπεξαίρεση των 17,8 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024