Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τεταμένη η κατάσταση στην Κόρινθο για την απολογία του 35χρονου - «Φρούριο» το Δικαστικό Μέγαρο

Τεταμένη η κατάσταση στην Κόρινθο για την απολογία του 35χρονου – «Φρούριο» το Δικαστικό Μέγαρο

Στο σημείο βρίσκονται πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν τους συγγενείς και φίλους του 52χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 35χρονου να προσεγγίσουν το σημείο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου της Κορίνθου προκειμένου να αποτρέψουν επεισόδια κατά τη μεταφορά του 35χρονου ο οποίος την Κυριακή τραυμάτισε θανάσιμα έναν επίδοξο ληστή ο οποίος επιχείρησε να κλέψει πουλερικά από το σπίτι του.

Στο σημείο βρίσκονται πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν τους συγγενείς και φίλους του 52χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 35χρονου να προσεγγίσουν το σημείο.

Οι συγγενείς και φίλοι του θύματος που έχουν συγκεντρωθεί σε μικρή απόσταση από το Δικαστικό Μέγαρο είναι οργισμένοι και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να καταδικαστεί ο 35χρονος.

Υποστηρίζουν ότι ο 52χρονος Ρομά πήγε να κλέψει δύο πουλερικά για να ταίσει τα παιδιά. Μάλιστα εμφανίζονται εξοργισμένοι και με το γεγονός ότι ο 35χρονος μετά το φονικό μετέφερε τη σορό του θύματος σε λατομείο της περιοχής.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Εν τω μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το κάλεσμα μίας ομάδας κορίνθιων πολιτών σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 35χρονο δράστη.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr οι πολίτες στο κάλεσμά τους αναφέρουν:  «Φίλες και φίλοι Κορίνθιοι, και όχι μόνο αύριο, πρέπει να δώσουμε Ειρηνικό μα βροντερό παρών στα δικαστήρια Κορίνθου ώστε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στο συνάνθρωπό μας που έφτασε σε ένα ακραίο γεγονός προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του και την οικογένεια του… φτάνει πια… ώρα να σπάσει το απόστημα που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας κι μας έχει κατακλέψει…… όλοι αύριο στα δικαστήρια Κορίνθου!!! ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024