Η απάντηση του Κ. Παναγόπουλου της Alco για τη δημοσκόπηση
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων καταθέτει την απάντησή του για δημοσίευμα του in.gr
Με αφορμή δημοσίευμα του in.gr με τίτλο: Master chef στο Μαξίμου: «Μαγείρεψαν» τη δημοσκόπηση για να μην δείχνει πλήρη κατάρρευση, ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO, Κώστας Παναγόπουλος, διαψεύδει τα όσα αναφέρονται για τη δημοσκόπηση που παρουσίασε την Τετάρτη στην τηλεόραση του OPEN.
Ο κ. Παναγόπουλος επικοινώνησε με το in.gr δίνοντας τη θέση του κι επισημαίνοντας ότι το περιεχόμενο του ρεπορτάζ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:
«Στα 30 χρόνια της παρουσίας μας στην αγορά, οι δημοσκοπήσεις μας παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στον εντολέα τους (κάτι που γνωρίζουν καλά τα δεκάδες ΜΜΕ με τα οποία έχουμε συνεργαστεί, ανάμεσα τους και κάποια που ανήκουν στον Όμιλο σας). Δεν γνωρίζουμε αν σας παρέσυρε η νοσηρή φαντασία κάποιου συνεργάτη σας, ή λανθασμένες πληροφορίες.
Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι πριν προχωρήσετε στη δημοσιοποίηση ενός τόσο συκοφαντικού για την εταιρεία μας κειμένου, θα έπρεπε – όπως επιβάλει η δεοντολογία – να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν το είχατε πράξει, θα γνωρίζατε την πραγματικότητα.
Διαψεύδουμε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος. Ζητάμε να το αποσύρετε αμέσως και να δημοσιοποιήσετε την απάντηση μας. Ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσετε με βάση τη δεοντολογία, όπως αρμόζει στον μεγάλο Όμιλο του οποίου το in.gr είναι μέλος και δεν θα μας οδηγήσετε στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας».
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)





















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442