Αναγνωρίστηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στα Αστέρια Γλυφάδας
Ελληνίδα 60 ετών ήταν η νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας στα Αστέρια Γλυφάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού
Ελληνίδα 60 ετών ήταν η νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας στα Αστέρια Γλυφάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.
Οι οικείοι της αναγνώρισαν τη σορό την Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του Λιμενικού, η γυναίκα «φορούσε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου».
Το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)