Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, λευκής φυλής, περίπου 80-90 κιλά, ύψους περίπου 1,60 μ., με μαύρα μαλλιά, έφερε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ BALLUX” στα Αστέρια Γλυφάδας, περίπου 10μ από την ακτή.
Ανωτέρω σορός, λευκής φυλής, περίπου 80-90 κιλά, ύψους περίπου 1,60 m, με μαύρα μαλλιά, έφερε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα