Την εμφάνιση της Εθνικής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βοσνία σχολίασε ο Ανδρέας Σάμαρης στηρίζοντας τις επιλογές του ομοσπονδιακού μας προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη.

Aναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντρέας Σάμαρης μετά το Βοσνία – Ελλάδα 2-2:
«Είμαστε δουλεμένοι και προετοιμασμένοι για όλα τα σχήματα. Όπως και να λέγεται: 3-5-2 ή 4-4-2. Τα δύο γκολ έρχονται κυρίως λόγω επικοινωνίας των παικτών και όχι λόγω σχήματος. Δυστυχώς ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Μπήκαμε φοβισμένοι και κοιμισμένοι και ήρθε αυτό το 2-0.

Μετά βγήκαμε μπροστά. Μετά πήραμε το 2-2 αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν νικήσαμε, όπως το αξίζαμε. Μας δίνει ώθηση και μας δίνει και ευθύνη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Εάν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα με την Ιταλία δεν θα έχει αντίκρισμα όλο αυτό».

Για την επιστροφή του στην Εθνική: «Σίγουρα ήταν μία απόφαση που με εξέπληξε. Ότι με κάλεσε ο κ. Αναστασιάδης γιατί δεν έπαιζα στην ομάδα μου. Είχα νομίζω 120 λεπτά. Με χαροποίησε πολύ αυτό. Θα κάνω τα πάντα και για το εθνόσημο και για τον προπονητή μας. Προχωράμε. Εύχομαι η Εθνική να συνεχίσει καλά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο