Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open τερματίστηκε πρόωρα, καθώς ο 20χρονος τενίστας αποκλείστηκε στην φάση των «16» του τουρνουά από τον Ντένις Σαποβάλοφ με 2-1 σετ.
Ο Καναδός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε τα επόμενα δύο σετ (4-6, 6-3, 7-6) και έφτασε στη νίκη.
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Τσιτσιπά από τον 19χρόνο Καναδό σε τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει.
Στα αξιοσημείωτα ότι ο αγώνας ξεκίνησε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση, λόγω βροχόπτωσης.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.