Άκαρπη αποδείχθηκε η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/3.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημα τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις και επισήμανε ότι δεν συζητά με τίποτα τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων από την πλευρά τους ζήτησαν να μην γίνει αναδιάρθρωση, αλλά να πάρουν κανονικά τα χρήματα από την ΕΡΤ. Μια πρόταση, που προκάλεσε την οργή του Υφυπουργού, ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την υπόθεση. «Δεν θα παίξω την κολοκυθιά κι έχω μετανιώσει που πέρσι μπήκα στην υπόθεση για να βοηθήσω. Αν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα, τότε καλή επιτυχία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας