Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανένδοτος ο Βασιλειάδης, δεν κάνει βήμα πίσω για την αναδιάρθρωση

Ανένδοτος ο Βασιλειάδης, δεν κάνει βήμα πίσω για την αναδιάρθρωση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της Super League ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της αναδιάρθρωσης

Άκαρπη αποδείχθηκε η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/3.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημα τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις και επισήμανε ότι δεν συζητά με τίποτα τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων από την πλευρά τους ζήτησαν να μην γίνει αναδιάρθρωση, αλλά να πάρουν κανονικά τα χρήματα από την ΕΡΤ. Μια πρόταση, που προκάλεσε την οργή του Υφυπουργού, ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την υπόθεση. «Δεν θα παίξω την κολοκυθιά κι έχω μετανιώσει που πέρσι μπήκα στην υπόθεση για να βοηθήσω. Αν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα, τότε καλή επιτυχία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024