Το σύνθημα του Πιτίνο για το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης
Παραμονές του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (27/3, 21:00) ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο τόνισε πως πιστεύει στο «μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»
Ο Ρικ Πιτίνο ξέρει πολύ καλά πως αύριο θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και παράλληλα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Είναι όμως αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα της διοργάνωσης και η τρίτη στο επιθετικό κομμάτι. Είναι εξαιρετική σε όλες τις πλευρές του παρκέ, έχουν μέγεθος, μπορούν να σουτάρουν.
Έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το παιχνίδι. Πρέπει να τους νικήσουμε, είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά», ανέφερε αρχικά ο 66χρονος τεχνικός, προτού προσθέσει:
«Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Ήταν πιθανό, αλλά η βελτίωση και η ψυχολογία μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου. Πιστεύω πολύ στην θετική σκέψη και στο ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Αυτό κυριάρχησε στη σκέψη μου και εδώ, όταν είδα το πρόγραμμα και όταν είχαμε μόνο μία εκτός έδρας νίκη».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 34η αγωνιστική της La Liga.
LIVE: Παναιτωλικός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Κηφισιά για την 6η αγωνιστική των playout της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.