Με ειρωνική διάθεση απέναντι στην 90χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή πουλούσε τερλίκια στο δρόμο χωρίς άδεια εμφανίστηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστας.

Κληθείσα να σχολιάσει το πρόστιμο ύψους 200 ευρώ που επεβλήθη στην 90χρονη σημειώωσε. «Τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουν  αν από μία ηλικία και πάνω θέλουμε τους πολίτες να απαλλάσσονται από την ευθύνη που ο νόμος ορίζει. Εδώ είναι η Βουλή» είπε προσθέτοντας ότι η Αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται  που εφάρμοσε το νόμο.

Η κ. Παπακώστα διέψευσε μάλιστα όλα όσα είδα το φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην 90χρονη, ενώ για το πρόστιμο είπε πως θα το πληρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…

Η Νέα Ελληνική Ορμή στις ευρωεκλογές για να πολεμήσει τους δύο πόλους εξουσίας

Η κ. Παπακώστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι η Νέα Ελληνική Ορμή, το κόμμα στο οποίο ηγείται, θα κατέβει στις ευρωεκλογές για να διεκδικήσει – όπως είπε –  με μία σοβαρή πολιτική πρόταση «ρόλο στην Ευρώπη». Οι δύο μεγάλοι πόλοι εξουσίας, πρόσθεσε,  «δεν έχουν αναδείξει τα ζητήματα όπως πρέπει«.

Θα παρουσιάσουμε, σημείωσε,  προτάσεις για ζητήματα που κανείς δεν έχει ασχοληθεί. «Θα πετροβολήσουμε πολιτικά τους πάντες αν θεωρήσουμε ότι δεν έχουν κάνει σωστή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο