Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου» - Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη

«Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου» – Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη

To βιβλίο θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 20:30 από τις εκδόσεις IANOS, την Πανθρακική Ομοσπονδία Ν. Ελλάδος και το Θρακικό Κέντρο-Εταιρεία Θρακικών Μελετών

Τριάντα τέσσερα αυτοτελή διηγήματα που μας ταξιδεύουν, μέσα από μια γλαφυρή και λυρική αφήγηση, σε διαδρομές κοντινές και μακρινές, από το «αγιασμένο» Διδυμότειχο έως την «πλανεύτρα» Νέα Υόρκη, αποτελούν το περιεχόμενο του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη, «Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου», το οποίο θα παρουσιαστεί  την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 20:30 από τις εκδόσεις IANOS, την Πανθρακική Ομοσπονδία Ν. Ελλάδος και το Θρακικό Κέντρο-Εταιρεία Θρακικών Μελετών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος-ιστορικός Παντελής Αθανασιάδης, ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας, η καθηγήτρια Ιατρικής ΕΚΠΑ, Έφη Μπάσδρα και ο δικηγόρος-μέλος ΔΣΑ, Ζώης Σταυρόπουλος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Τζωρτζίνα Κώνστα, Χρήστος Φωτίδης και Ρένος Χαραλαμπίδης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ευτυχία Αδηλίνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «Ιανό» (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για μια συλλογή από τριάντα τέσσερα αυτοτελή διηγήματα, που ξεπηδούν από τις ρωγμές του χρόνου και ξεπερνούν τα σύνορα, μέσα από διαδρομές οικείες μα και μεταφυσικές. Εμπειρίες ζωής και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα του κόσμου τούτου, που πίσω τους κρύβεται ο «πανταχού παρών» συγγραφέας, συνθέτουν έναν καμβά δυνατών συναισθημάτων, καθημερινών διδαγμάτων και φιλοσοφικών αναζητήσεων, από τον οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αέναη επιστροφή στις ρίζες, η αστείρευτη αγάπη για τη ζωή και το αδιάκοπο κυνήγι του ονείρου.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κωνσταντίνος Α. Τριανταφυλλάκης γεννήθηκε στο Ασημένιο Έβρου. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διδυμοτείχου. Το 1975 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάντειο. Το 1979 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά, στις Πολιτικές Επιστήμες (Μaster) και στις Διεθνείς Σχέσεις (Διδακτορικό). Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1990. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Μarketing και Επικοινωνίας. Άλλα έργα του συγγραφέα: Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει… (2012), Ημερολόγια Χαρμολύπης (2014), Μια άλλη ευκαιρία… (2017), τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024