Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Πολλοί άνθρωποι έκαναν πολύ σατανικά πράγματα

Τραμπ : Πολλοί άνθρωποι έκαναν πολύ σατανικά πράγματα

Η έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 ολοκληρώθηκε όπως αρμόζει, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 ολοκληρώθηκε όπως αρμόζει, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο ειδικός εισαγγελέας.

«Διήρκησε πολύ, είμαστε ευχαριστημένοι που τελείωσε. Είναι 100% όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Εύχομαι να είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, πολύ πιο σύντομα» είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

«Ψευδής ρητορική»

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έκαναν μερικά πολύ σατανικά πράγματα, πολύ κακά πράγματα. Θα έλεγα πράγματα που συνιστούν προδοσία εναντίον της χώρας μας» σημείωσε ο μεγιστάνας, και πρόσθεσε ότι αυτοί οι άνθρωποι, τους οποίους δεν κατονόμασε, «θα ερευνηθούν».

«Αυτό που έκαναν ήταν μια ψευδής ρητορική, ήταν ένα φοβερό πράγμα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά να συμβεί αυτό σε κανέναν άλλον πρόεδρο, το τονίζω. Ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν» υπογράμμισε.

Το πόρισμα της έρευνας Μιούλερ φαίνεται πως ρίχνει τίτλους τέλους σε ένα κεντρικό ζήτημα που επισκίαζε τη διακυβέρνηση Τραμπ: Αραγε, ο πρόεδρος ή οι συνεργάτες του συνωμότησαν με τη Ρωσία για να επηρεάσουν τις εκλογές;

«Δεν με νοιάζει να δημοσιοποιηθεί»

Από την πλευρά τους, οι Δημοκρατικοί ζητούν να δοθεί στη δημοσιότητα όλη η έκθεση Μιούλερ, αντί της 4σέλιδης περίληψης που δημοσιοποιήθηκε, διατυπώνοντας ανησυχίες καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη στον πρόεδρο των ΗΠΑ για παρακώλυση της έρευνας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, δήλωσε ότι «δεν θα με ένοιαζε καθόλου» εάν δημοσιοποιούταν όλη η έκθεση.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024