
Τούρκος υπουργός Ενέργειας: Σε δύο βδομάδες τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων του «Πορθητή»
Την αισιοδοξία του ότι σε διάστημα μίας έως δύο εβδομάδων θα υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις έρευνες που πραγματοποιεί το ερευνητικό πλοίο «Πορθητής» εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, σημειώνοντας ότι το γεωτρύπανο έφτασε σε βάθος 5 χιλιάδες μέτρα
Την αισιοδοξία του ότι σε διάστημα μίας έως δύο εβδομάδων θα υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις έρευνες που πραγματοποιεί το ερευνητικό πλοίο «Πορθητής» εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, σημειώνοντας ότι το γεωτρύπανο έφτασε σε βάθος 5 χιλιάδες μέτρα, δηλαδή πολύ κοντά στον επιθυμητό στόχο.
Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, ο Τούρκος Υπ.Ενέργειας είπε ότι: «Στη Μεσόγειο έχουμε το γεωτρύπανό μας. Αυτό το πλοίο τώρα συνεχίζει να τρυπάει γύρω στα 5 χιλιάδες μέτρα. Πρώτα ο Αλλάχ σε 1-2 εβδομάδες θα πάρουμε αποτελέσματα. Και να μην πάρουμε δεν θα πετάξουμε την πετσέτα. Προσευχηθείτε κι εμείς θα το βρούμε. Αν υπάρχει θα το βρούμε».
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Το «τεστ των 90 ημερών» μπορεί να προβλέψει κάθε πρόβλημα στη σχέση




