Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
28 ημέρες φυλακή σε 31χρονο που έσπασε αυγό στο πρόσωπο του Κόρμπιν

28 ημέρες φυλακή σε 31χρονο που έσπασε αυγό στο πρόσωπο του Κόρμπιν

«Αυτού του είδους οι επιθέσεις δημιουργούν χάσμα μεταξύ βουλευτών και ψηφοφόρων», τόνισε ο επικεφαλής των Εργατικών της Βρετανίας Τζέρεμι Κόρμπιν.

Σε 28 ημέρες φυλάκιση καταδικάστηκε Βρετανός πολίτης έσπασε αυγό στο κεφάλι του επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Η ποινή αυτή έρχεται σε μια χρονική περίοδο που εντείνονται οι απειλές κατά των βουλευτών. Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Κόρμπιν ότι το κόμμα του στηρίζει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.

«Σεβαστείτε την ψήφο» του βρετανικού λαού, είχε φωνάξει ο δράστης, ο Τζον Μέρφιν, ένας 31χρονος Λονδρέζος, την ώρα που έσπαγε το αυγό στο πρόσωπο του Κόρμπιν, πριν τον ακινητοποιήσει το πλήθος.

«Μια τέτοια επίθεση είναι μια επίθεση εναντίον του δημοκρατικού συστήματός μας» δήλωσε η δικαστής Έμα Άρμπετνοτ. «Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι τα δικαστήρια δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτό. Οι επιθέσεις εναντίον των βουλευτών μας πρέπει να σταματήσουν», υπογράμμισε.

«Αυτού του είδους οι επιθέσεις δημιουργούν χάσμα μεταξύ βουλευτών και ψηφοφόρων», τόνισε ο Τζέρεμι Κόρμπιν σε δήλωσή του που διαβάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024