Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει πρόταση για Πογκμπά η Γιουβέντους

Ετοιμάζει πρόταση για Πογκμπά η Γιουβέντους

Την επιστροφή του Γάλλου στο Τορίνο φαίνεται πως σκέφτονται οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι», αφού ο ίδιος δεν φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πολ Πογκμπά «φλέρταρε» ιδιαίτερα με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, τονίζοντας για την πρώτη πως είναι ονειρικός προορισμός, ενώ ακολούθως εκθείασε τους Καταλανούς, λέγοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Όπως φαίνεται, ο Γάλλος «φωνάζει» πως θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, γεγονός που έχει κινητοποιήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Εκτός φυσικά των δυο ισπανικών γιγάντων και η Γιουβέντους σκέφτεται την απόκτηση του Γάλλου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάζουν πρόταση προς τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Ο Πογκμπά είχε αποχωρήσει από τους κόκκινους «διάβολους» το καλοκαίρι του 2012 για τη Γιουβέντους και στο Τορίνο φαίνονται διατεθειμένοι να τον πείσουν να ακολουθήσει και πάλι το ίδιο δρομολόγιο.

Όπως αναφέρει η AS, οι «μπιανκονέρι» στηρίζονται πάνω στο συμβόλαιο του 26χρονου που λήγει το 2020, αλλά και στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραιόλα με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις, ώστε η μετακίνηση του Πογκμπά στην Ιταλία να γίνει πραγματικότητα το προσεχές καλοκαίρι.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024