Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουφός: «Περνάμε δύσκολα»

Κουφός: «Περνάμε δύσκολα»

Ο προπονητής του Κολοσσού μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Στέργιος Κουφός υποστήριξε ότι η περίοδος αυτή είναι δύσκολη για τον Κολοσσό και αποκάλυψε πως υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα.

Ο προπονητής των «θαλασσί» είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Αρχικά θέλω να πω καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στη συνέχεια και κυρίως στην Ευρωλίγκα. Το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι ο αγώνας δεν επιδέχεται κριτικής, το θέμα είναι τι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αν κέρδισε και τι εμείς.

Κερδίσαμε ορισμένα πράγματα αλλά περισσότερα είναι αυτά που μας προβλημάτισαν. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς κι είμαστε ψυχολογικά απογοητευμένοι, κυρίως γιατί η ομάδα δεν έχει καταφέρει να παίξει διπλό μας!

Έχουν τύχει τα πάντα, μέχρι κι ο Γεωργαλλής είχε πνευμονία, ενώ κι ο Αγγελάκας κούτσαινε στο τέλος. Ουσιαστικά κατεβήκαμε με 7-8 παίκτες που πραγματικά μπορούσαμε να παίξουμε… Αυτό όλο έχει συνδράμει στην ψυχολογία και δεν είναι μόνο κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην δέχονται εύκολα και κάποιες εντολές.

Βέβαια, δεν είναι ώρες για λόγια, ήρθαμε να κερδίσουμε παραστάσεις και να δοκιμάσουμε κάποια plays και να πάμε να παίξουμε ένα τελικό με τον Πανιώνιο»

Για το τι κέρδισε ο Κολοσσός «Κέρδισε προς το τέλος, με παιδιά που ήταν κουρασμένα, μπήκαμε να πιέσουμε και αντί να ανοίξει η ψαλίδα όπως ήταν το φυσιολογικά, την κλείσαμε. Αυτό το κομμάτι ήταν που πραγματικά θέλαμε και κάποιες φάσεις στον αιφνιδιασμό. Είδαμε αυτό που ζητήσαμε μολονότι δεν ήμασταν εύστοχοι»

Για το τι τον κάνει αισιόδοξο «Μετά τη νίκη του Πανιωνίου μέσα στο Ρέθυμνο δεν είμαι αισιόδοξος, όχι ότι δεν μπορούμε με νίκες αλλά είμαι επηρεασμένος από το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαι της προπόνησης και της δουλειάς και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος όταν λείπουν παιδιά “κλειδιά”. Ο Γεωργαλλής για παράδειγμα ήταν “κλειδί” στη νίκη επί του Άρη.

Όταν θέλεις να εντάξεις τον Μαυροειδή και γυρνώντας από την Εθνική ήταν δέκα μέρες στο σπίτι του, δεν μπορείς να εντάξεις τα παιδιά στη νέα φιλοσοφία. Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια δεν θα σταματήσει στο ελάχιστο, μέχρι το τέλος για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν»

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024