Υπουργοί ακυρώνουν την παρουσία τους στις παρελάσεις υπό το φόβο αποδοκιμασιών
Οι τελευταίες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών στελεχών με φόντο το Μακεδονικό φαίνεται πως έχουν θορυβήσει υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι φοβούνται ότι θα μπουν για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο από πολίτες που είναι οργισμένοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών
Οι τελευταίες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών στελεχών με φόντο το Μακεδονικό φαίνεται πως έχουν θορυβήσει υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι φοβούνται ότι θα μπουν για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο από πολίτες που είναι οργισμένοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Στο πλαίσιο αυτό, ορισμένοι υπουργοί φαίνεται πως ακυρώνουν την προγραμματισμένη παρουσία τους στις παρελάσεις. Μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε πρόσφατα σε Βέροια και Κιλκίς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς επικαλέστηκε… προσωπικούς λόγους και ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα.
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλο, ακύρωσε με τη σειρά της την παρουσία της στη σημερινή παρέλαση στην Τρίπολη.
Μένει να δούμε αν υπό το φόβο επεισοδίων και αποδοκιμασιών θα υπάρξουν και άλλες ακυρώσεις, είτε από υπουργούς είτε από στελέχη και υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές κεκλογές.
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final Four – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442