Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ κατά κυβέρνησης και αστυνομίας για την επίθεση στην Καλλιθέα

ΚΚΕ κατά κυβέρνησης και αστυνομίας για την επίθεση στην Καλλιθέα

«Καταγγέλλουμε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το χτύπημα των εργαζόμενων από τα ΜΑΤ στην Καλλιθέα, όπως και για την προστασία που παρείχε στους ναζί της Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο Γιάννης Πρωτούλης.

Την επίθεση της αστυνομίας κατά της κινητοποίησης της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας τραυματίζοντας στο κεφάλι διαδηλωτές καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα και δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ όταν επιχείρησαν να προσεγγίζουν το σημείο όπου θα στέκονταν οι επίσημοι.

Σε δήλωση του ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την παρουσία των χρυσαυγιτών στην Καλλιθέα τόνισε:

«Οι φασίστες εγκληματίες, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών καταδοτών, οι προδότες του λαού μας δεν έχουν καμιά θέση δίπλα σε επετείους όπως η 25η Μάρτη.

Καταγγέλλουμε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το χτύπημα των εργαζόμενων από τα ΜΑΤ στην Καλλιθέα, όπως και για την προστασία που παρείχε στους ναζί της Χρυσής Αυγής, ώστε να διαδώσουν τα άθλια σύμβολά τους.

Ο λαός με την κινητοποίησή του πρέπει να απομονώσει τους φασίστες να τους διώξει από κάθε γειτονιά, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024