Ο Τζιμπρίλ Σισέ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τα χρώματα του συλλόγου, κάτι που φαίνεται και από την τελευταία του ανάρτηση στα social media.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ για τρία πράγματα έχει μείνει στο μυαλό των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων. Για το πόσο καλός παίκτης υπήρξε, για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό με τον οποίο δέθηκε αν και τον υπηρέτησε μόλις δύο σεζόν, αλλά και για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.
Το τελευταίο, φρόντισε για άλλη μια φορά να μας το υπενθυμίσει ο πάλαι ποτέ στράικερ της Λίβερπουλ και της Εθνικής Γαλλίας. Με αφορμή την παρουσία του στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Σισέ επισκέφθηκε πολύ γνωστό σχεδιαστή μόδας με ειδικότητα στα ανδρικά κοστούμια.
Ο εν λόγω σχεδιαστής έραψε για τον Γάλλο ένα βελούδινο σακάκι σε καταπράσινο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες και φόδρα με έντονες ελληνικές επιρροές και εικόνες από την Ακρόπολη, το οποίο παρέλαβε ο ίδιος και μάλιστα το πρόβαρε, με τις εικόνες να ανεβαίνουν στο Instagram του πρώτου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.