Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Ντουρμισάι

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον επιθετικό του Πανιωνίου στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Βοσνία

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, καθώς ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για το παιχνίδι με την Βοσνία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Όλα φαίνεται πως έχουν διευθετηθεί για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο 22χρονος στράικερ των κυανέρυθρων και αύριο αναμένεται να δοθεί και η έγκριση από την FIFA για να παίξει με την Εθνική μας ομάδα ο νεαρός επιθετικός.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον Ντουρμισάι στην Εθνική ομάδα για να καλύψει το κενό του Μήτρογλου, καθώς ο τελευταίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με το Λίχτενσταϊν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βοσνία.

Ο Ντουρμισάι έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου και ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Εθνικής  μας ομάδας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Live streaming: Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’

Live streaming: Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ για τη 10η αγωνιστική των play out της Super League 2.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μεντιλίμπαρ για τον τελικό του Conference League: «Είμαστε ήρεμοι, δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού, ενόψει του τελικού του Europa Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Να διαφημίσουμε τον τόπο μας, να γίνει μια αξέχαστη ποδοσφαιρική γιορτή»

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσής της, διαβεβαιώνει πως οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην «Opap Arena» για τον ιστορικό τελικό του Conference League, θα σεβαστούν απόλυτα την έδρα του τελικού.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Live streaming: Η Media Day του Ολυμπιακού

Παρακολουθήστε σε live streaming τη Media Day του Ολυμπιακού, εν όψει του τελικού του Europa Conference League

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Live streaming: Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης​​​​» (vid)

Δείτε σε live streaming την προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»,​​​​ στο πλαίσιο της UEFA Media Day του τελικού του Europa Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα​​​​

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Άρης: Στον τελικό Γκάμα και Ντιγκινί

Οι δύο πρώην παίκτες των κιτρίνομαυρων θα παρακολουθήσουν τον σαββατιάτικο (25/5) τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ως επίσημοι προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Άρης.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

«Έφυγε» στα 97 του ο γηραιότερος φοιτητής στην Ελλάδα

Ο Μιχάλης Φανουράκης ήταν ο γηραιότερος φοιτητής της χώρας. Μάλιστα, δεν σπούδασε σε ένα, αλλά σε δύο Πανεπιστήμια αποδεικνύοντας ότι τίποτε δεν θα σταματούσε τη δίψα του για μάθηση.

Σύνταξη ΙΝ

Πώς αντιμετωπίζουμε έναν χειριστικό άνθρωπο;

Υπάρχουν γύρω μας και εκείνοι οι άνθρωποι που τείνουν να βλέπουν τα πράγματα μόνο από τη δική τους πλευρά, δύσκολα αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους και συνηθίζουν να μας ασκούν πίεση. Πώς τους διαχειριζόμαστε;

Φαίη Βάκρινου
Φαίη Βάκρινου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007