Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Spice Girls : Η Mel B και οι σεξουαλικές σχέσεις με την Geri!

Spice Girls : Η Mel B και οι σεξουαλικές σχέσεις με την Geri!

Καλεσμένη στο πλατό του Πιρς Μόργκαν, η Mel B των Spice Girls αποκάλυψε τις πικάντικες λεπτομέρειες γύρω από την σχέση της με την Τζέρι Χάλιγουελ

Τα πικάντικα κορίτσια της δεκαετίας του ’90, οι αγαπημένες Spice Girls εκτός από επιτυχία και δόξα, μοιράστηκαν πολλές και διαφορετικές εμπειρίες…

Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως οι Spice Girl ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν περιοδεία στην Ευρώπη, η Mel B, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Life Stories», ότι έκανε σεξ με μια εκ των Spice Girls και συγκεκριμένα με την Τζέρι Χάλιγουελ, την εποχή που μεσουρανούσαν.

«Ήμασταν κολλητές. Απλώς συνέβη. Θα με μισήσει για αυτό γιατί πλέον είναι πολύ καθωσπρέπει στο εξοχικό της σπίτι με τον άντρα της, αλλά είναι γεγονός. Συνέβη και γελάσαμε και αυτό ήταν όλο», είπε, μεταξύ άλλων, η Mel B.

«Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια», συμπλήρωσε η Scary Spice.

Η Mel B παραδέχθηκε φυσικά πως το κοινό θα ενθουσιαστεί από την αποκάλυψη της σεξουαλικής της σχέσης με την Τζέρι Χάλιγουελ, η οποία παντρεύτηκε τον οδηγό αυτοκινήτων της Formula 1, Christian Horner, το 2015.

View this post on Instagram

Mel B, then and now 🐆 @officialmelb

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

View this post on Instagram

Ginger Spice ✌🏼 @therealgerihalliwell

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Την ίδια ώρα, στο κοινό της εκπομπής που ειπώθηκαν όλα αυτά βρισκόταν ένα ακόμη μέλος των Spice Girls, η Mel C, η οποία παραδέχθηκε: «Όλα αυτά ήταν άγνωστα σε μένα»! «Το είπα τώρα. Τέλειωσαν όλα» πρόσθεσε η Mel B πριν συμπληρώσει: «Θα με σκοτώσει»!

Οι νέες δηλώσεις της Mel B, που κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου, έχουν προκαλέσει πανικό από σχόλια και αντιδράσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Mel B τηλεφώνησε στην Τζέρι Χάλιγουελ για να της ζητήσει συγγνώμη, η οποία όμως δεν χάρηκε καθόλου με τις αποκαλύψεις που έκανε η πρώτη.

Tα ξένα δημοσιεύματα τονίζουν πως οι νέες αποκαλύψεις, πιθανά να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση της περιοδείας των Spice Girls, αφού παραμένει άγνωστο το ποια θα είναι η αντίδραση της Τζέρι, αλλά και του συζύγου της.

Όταν παρουσιαστής της εκπομπής, ρώτησε την Mel B για τις πτυχές της σεξουαλικότητάς της, η δύο φορές παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών Mel B  απάντησε: «Ερωτεύεσαι όποιον ερωτεύεσαι. Εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση. Είχα μια εκπληκτική εμπειρία με μια γυναίκα για πέντε χρόνια που μου έδειξε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω. Η μητέρα μου θα σου πει πως εκείνη η περίοδος ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές«.

Η απόφαση της Τζέρι Χάλιγουελ να αποχωρήσει από τις Spice Girls το 1998 είχε επισκιαστεί από φήμες για ομηρικούς καυγάδες με την Mel B σχετικά με τα ρούχα τους σε μια περιοδεία.

Η γυναικεία δύναμη των ’90s

Οι Spice Girls είναι το βρετανικό ποπ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες. Τα μέλη του ήταν η Victoria Adams (Beckham), η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell. Οι Spice Girls αναγνωρίζονται από πολλούς σήμερα ως το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο.

Το πρώτο τους single Wannabe κυκλοφόρησε το 1996 και άγγιξε την πρώτη θέση στα charts σε 31 χώρες κάτι που τις καθιέρωσε ως παγκόσμιο φαινόμενο. Χαρακτηρίστηκαν πρωτοπόροι στην εφηβική ποπ μουσική την δεκαετία του 90. Στις επιτυχίες τους συμπεριλαμβάνουν παγκόσμιες περιοδείες, κατοχές ρεκόρ, καθιέρωση παγκόσμιων εικονικών συμβόλων όπως το Union Jack Dress όπως επίσης και την χαρακτηριστική τους φράση «Girl Power». Το 1997-1998 οι Spice Girls γύρισαν την πρώτη τους ταινία Spiceworld.

Το πρώτο τους άλμπουμ Spice το οποίο παραμένει ακόμα και σήμερα το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο από γυναικείο συγκρότημα με πάνω από 23 εκ. αντίτυπα.  Συνολικά έχουν πουλήσει 75εκ. δίσκους μόνο με 4 albums και 12 singles, χρίζοντας τες το πιο επιτυχημένο βρετανικό συγκρότημα μετά τους Beatles.

Με την καθοδήγηση του επί χρόνια μέντορα και μάνατζερ τους Simon Fuller κατάφεραν συνεχώς να έχουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους. Κάθε μέλος απέκτησε και ένα ψευδώνυμο από το περιοδικό μουσικής Top Of The Pops κάτι που υιοθετήθηκε από τις ίδιες τις Spice Girls καθώς και από τον διεθνή τύπο.

Σύμφωνα με τον βιογράφο David Sinclair τα ψευδώνυμα Scary, Baby, Ginger, Posh και Sporty ήταν τα μόνα με τόση αναγνωρισιμότητα από τους John, Paul, George και Ringo τους Beatles δηλαδή. Οι Spice Girls αναγνωρίστηκαν ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό σύμβολο της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το Trivial Pursuit, κερδίζοντας με 80 τοις εκατό σε μια δημοσκόπηση των 1.000 ατόμων που διενεργήθηκε για το επιτραπέζιο παιχνίδι, αναφέροντας ότι η φράση «Girl Power» όρισε την δεκαετία.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024