Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς : Όταν ήρθε ο θάνατος ήταν όλα γκρι και αδιάφορα

Νίκος Μουτσινάς : Όταν ήρθε ο θάνατος ήταν όλα γκρι και αδιάφορα

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, μίλησε για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί σημαντικές απώλειες στη ζωή του

Ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαχειριστεί τις σημαντικές απώλειες της ζωής του, κάνοντος λόγο για μία «επανεκκίνηση» που χρειάστηκε να κάνει και τον οδήγησε τελικά στη σημερινή του επιτυχία.

Ειδικότερα, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Τηλέραμα ο δημοφιλής ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς  μεταξύ άλλων, συγκλόνισε με την περιγραφή του σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε το θάνατο και την απώλεια σημαντικών προσώπων της ζωής του.

«Δεν διαχειρίζεσαι την απώλεια. Συμβαίνει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν, αυτό που μας λένε από την πρώτη μέρα, ότι ο χρόνος θα δείξει. Η Γη κινείται πέρα από το προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο χρόνος γι’ αυτό που συμβαίνει στη μονάδα. Θα προχωρήσει. Θα πας κι εσύ μαζί του. Πόσο θα κλάψεις, πόσο θα στεναχωρηθείς, πόσο θα πονέσεις για κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή είναι ανύπαρκτο; Ο χρόνος σού λέει ηρέμησε και προχώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Μουτσινάς είπε:

«Έκανα restart και προσπάθησα αυτά που μου συμβαίνουν να τα κάνω καινούριες εικόνες, χωρίς τα πρόσωπα που λείπουν. Για να μπορέσουν να πάρουν σημασία και να μην είναι τίποτα. Όταν συνέβη ο θάνατος, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, τσιμεντωθείτε όλοι. Έπρεπε να βγει το πρόσωπο από κει, για να ξαναπείς ότι έχει σημασία που κάνω εκπομπή και δεν πειράζει που δεν θα μου πει η μαμά μου μπράβο, μπορεί να μου πει κάποιος άλλος μπράβο. Έχει μαλακώσει πάρα πολύ αυτό. Πρέπει να προχωρήσεις όπως σου συμβαίνει. Δεν μπορείς να πας με τον άλλον που έφυγε. Πρέπει να μείνεις εδώ. Μείνε λοιπόν».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024