Υπό προϋποθέσεις αναμένεται να «αποκατασταθεί» μέσα στον Απρίλιο, η πρόσβαση στην παραλία του Ναυαγίου, μετά τη σχετική απόφαση απαγόρευσης από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Το σημείο της παραλίας όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις πέρυσι θα παραμείνει μη προσβάσιμο, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας του Ευθύμιου Λέκκα και της ομάδας του, που αναμένεται να δοθεί σε λίγες ήμερες στη δημοσιότητα, θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε ένα κομμάτι της παραλίας.

Ένα δεύτερο κομμάτι της παράλιας του Ναυαγίου ωστόσο αναμένεται να «ανοίξει» για κατοίκους και τουρίστες, υπό αυστηρή όμως επιτήρηση, την οποία θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα και το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου.

Υπενθυμίζεται πως η παραλία είχε κλείσει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018, μετά την πτώση βράχων σε τμήμα της παραλίας που επέφερε τον τραυματισμό τουριστών.

Η κατολίσθηση είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό τόσο στους κατοίκους όσο και στις αρμόδιες αρχές, για το κατά πόσο είναι ασφαλής η επίσκεψη και η παραμονή των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής του Ναυαγίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο