Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν, το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ που εκπροσωπεί τη Γαλλία, ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ για τέταρτη φορά σήμερα στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας, δύο μήνες μετά την κατάκτηση για πέμπτη συνεχή χρονιά του πρωταθλήματος Ευρώπης.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'