Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Double double ο Μπουρούσης, στους «8» οι Lions

Double double ο Μπουρούσης, στους «8» οι Lions

Ο διεθνής σέντερ πήρε από το χέρι τους Lions και με double double (21π., 17 ρ.), οδήγησε την ομάδα του στους «8» του κινέζικου πρωταθλήματος

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης στον αγώνα των Lions με τους Golden Bulls, με τον διεθνή σέντερ να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 103-90 και στα προημιτελικά του κινέζικου πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες και έκανε double double απέναντι στους Golden Bulls, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 21 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα είχε 5 ασίστ και 3 τάπες. Ο Μπουρούσης βγήκε μπροστά στα δύσκολα και με μία επιβλητική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του στους «8» του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους Golden Bulls παίζει ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Ντένμον, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, ματς λόγω τραυματισμού. Η ομάδα του Μπουρούση στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τους Flying Tigers, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024