
Αναβολή του Brexit έως τις 22 Μαΐου συμφώνησαν ΕΕ – Μέι
Αποδέχθηκε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι την πρόταση της Ευρωπαϊκής Ενωσης για αναβολή του Brexit έως τις 22 Μαΐου.
Την παράταση του Brexit μέχρι τις 22 Μαΐου 2019 συμφώνησαν οι ευρωπαίοι ηγέτες, σύμφωνα με τα συμπεράσματα που υιοθετήθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης από τη Σύνοδο Κορυφής.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι αποδέχθηκε την πρόταση της Ευρωπαϊκής Eνωσης, δήλωσε πριν λίγο στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Χωρίς συμφωνία στις 12 Απριλίου
Εάν τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων δεν εγκρίνουν την επόμενη εβδομάδα το κείμενο στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι Βρυξέλλες και δεν πάρει η χώρα τους μέρος στις ευρωεκλογές, η Βρετανία ενδέχεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία τη 12η Απριλίου.
Την έγκριση των ευρωπαίων ηγετών για παράταση του Brexit με «δύο σενάρια», επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι αποδέχθηκε την πρόταση της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τα δύο σενάρια, πρόσθεσε ο Τουσκ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους



