Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όταν ο Πεπ θέλει μεταγραφές, ο σεΐχης αυξάνει τιμές στα καύσιμα»

«Όταν ο Πεπ θέλει μεταγραφές, ο σεΐχης αυξάνει τιμές στα καύσιμα»

Μια απίστευτη σπόντα πέταξε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες για τον τρόπο που σεΐχης Μανσούρ διοικεί την Μάντσεστερ Σίτι

Tον τρόπο που ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι λειτουργεί όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καυτηρίασε ο Ούλι Χένες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι ο Καταλανός τεχνικός του εκμυστηρεύτηκε ότι όταν αυτός ζητάει την ενίσχυση των πολιτών, ο σεΐχης Μανσούρ αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο φίλος μου ο Πεπ, μου είπε τι γίνεται όταν θέλει έναν παίκτη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Μαζεύει κάποια βίντεο από τους παίκτες και πηγαίνει να δει τον σεΐχη.

Γευματίζουν μαζί, του δείχνει τα βίντεο και ο σεΐχης μεταφέρει τα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Το επόμενο πρωί, αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα και έχει ήδη ανακτήσει τα χρήματα».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο ακριβή μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι, όσο είναι στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Λέστερ έναντι του ποσού των 68 εκατομμυρίων ευρώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024