Ο εξτρέμ Ιντρίσα από τη Μουσκρόν στον Παναθηναϊκό…
Ο Αφρικανός ακραίος Σαμπού Ιντρίσα που δοκιμάστηκε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την U21 Μαυροβουνίου αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν στην ομάδα του Πιεμπονγκσάντ! Τραυματίστηκε ελαφρά στο φιλικό, θα μείνει τουλάχιστον 15-20 μέρες για δοκιμή
Ο Παναθηναϊκός δοκίμασε τον Σαμπού Ιντρίσα στο φιλικό με την U21 του Μυσορβουνίου. Ο Αφρικανός είναι δεξιοπόδαρος και παίζει ως εξτρέμ και στα δύο φτερά. Γεννήθηκε στις 21/3/98.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.