Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλόπουλος : «Δεν μιλάω για μπάσκετ, όταν συμβαίνουν επεισόδια»

Βασιλόπουλος : «Δεν μιλάω για μπάσκετ, όταν συμβαίνουν επεισόδια»

Ο πολύπειρος φόργουορντ Παναγιώτης Βασιλόπουλος έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ ότι νιώθει ντροπή για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου και έστειλε μήνυμα κατά της βίας

Απογοητευμένος και δυσαρεστημένος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ξέσπασε για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη στο Περιστέρι και τόνισε πως αξίζει κάτι καλύτερο και πιο όμορφο στη νέα γενιά.

Ακόμα ο Έλληνας φόργουορντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι χάρηκε που τα παιδιά του δεν πήγαν στο γήπεδο, για να δουν το «θέαμα».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

«Αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ και να πούμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με το Λαύριο όταν, εν έτει 2019, συμβαίνουν επεισόδια μέσα στα γήπεδα. Είναι κατακριτέα, τα καταδικάζουμε κι εγώ προσωπικά, ντρέπομαι!

Ντρέπομαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που παίζω μπάσκετ για να έρθει η οικογένεια μου να με δει, για να με χειροκροτήσουν τα παιδιά μου.

Με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη, πραγματικά ευχόμουν και χάρηκα που τα παιδιά μου δεν ήρθαν στο γήπεδο και δεν κινδύνεψαν. Στεναχωρήθηκα όμως για όλα τα υπόλοιπα που αντίκρισαν αυτό το θέαμα. Τους αξίζει κάτι πολύ πιο όμορφο!

Εύχομαι κι ελπίζω να μην ξανά συμβούν τέτοια περιστατικά, πόσο μάλλον και στο γήπεδο μας που έχουμε αποδείξει πως διαθέτουμε οικογενειακό κλίμα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε και να προσφέρουμε ωραίες εικόνες στα παιδιά και στους φιλάθλους που έρχονται να μας δουν. Άλλωστε, και γι’ αυτούς παίζουμε».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024