Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O κ. Θεόδωρος Κόντες της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων στον «Πειραιά Νικητή»

O κ. Θεόδωρος Κόντες της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων στον «Πειραιά Νικητή»

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρος Κόντες

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρος Κόντες.

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Επανελεξέγη πρόσφατα για τρίτη συνεχόμενη θητεία Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

Είναι Διευθυντής Operation σε εταιρεία με κρουαζιερόπλοια. Διατελεί μέλος στο Propeller Club USA το οποίο εδρεύει στον Πειραιά και είναι μέλος σε Συμβούλια Νηογνωμόνων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Κόντε, τόνισε: «Η υποψηφιότητα του κ. Θεόδωρου Κόντε με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»  αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον συνδυασμό μας όσο και για εμένα προσωπικά. Ο κ. Κόντες είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον κλάδο της κρουαζιέρας και στον Πειραιά. Επί 4,5 χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, ώστε κάποια στιγμή  αφού γίνουν από όλες τις πλευρές τα αναγκαία βήματα, να ξεκινήσει η τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά με επίκεντρο την κρουαζιέρα. Ως Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας έχει συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πειραιάς κοιτάζει πλέον προς τη θάλασσα, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της γαλάζιας οικονομίας, τα οποία αποτελούν μια γερή βάση. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα και η συμβολή του κ. Κόντε θα είναι καταλυτική. Τον καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία».

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες σε δήλωσή για την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» επεσήμανε: «Θέλω να βοηθήσω τον Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της χώρας. Ήδη από τη θέση μου ως Πρόεδρος της κρουαζιέρας ο πρώτος μου στόχος είναι να αξιοποιηθεί το λιμάνι του Πειραιά τα μέγιστα και φυσικά να αξιοποιηθούν τα ενδιαφέροντα μνημεία της πόλης μας, τα οποία προωθούνται και μέσω των επιβατών κρουαζιέρας που φθάνουν στο μεγάλο λιμάνι. Λιμάνι, Πειραιάς και δημότες Πειραιά πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτό το τουριστικό ρεύμα προς όφελος της πόλης, αλλά και της οικονομίας της χώρας γενικότερα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Κόντε, τόνισε: «Η υποψηφιότητα του κ. Θεόδωρου Κόντε με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»  αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον συνδυασμό μας όσο και για εμένα προσωπικά. Ο κ. Κόντες είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον κλάδο της κρουαζιέρας και στον Πειραιά. Επί 4,5 χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, ώστε κάποια στιγμή  αφού γίνουν από όλες τις πλευρές τα αναγκαία βήματα, να ξεκινήσει η τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά με επίκεντρο την κρουαζιέρα. Ως Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας έχει συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πειραιάς κοιτάζει πλέον προς τη θάλασσα, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της γαλάζιας οικονομίας, τα οποία αποτελούν μια γερή βάση. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα και η συμβολή του κ. Κόντε θα είναι καταλυτική. Τον καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία».

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες σε δήλωσή για την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» επεσήμανε: «Θέλω να βοηθήσω τον Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της χώρας. Ήδη από τη θέση μου ως Πρόεδρος της κρουαζιέρας ο πρώτος μου στόχος είναι να αξιοποιηθεί το λιμάνι του Πειραιά τα μέγιστα και φυσικά να αξιοποιηθούν τα ενδιαφέροντα μνημεία της πόλης μας, τα οποία προωθούνται και μέσω των επιβατών κρουαζιέρας που φθάνουν στο μεγάλο λιμάνι. Λιμάνι, Πειραιάς και δημότες Πειραιά πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτό το τουριστικό ρεύμα προς όφελος της πόλης, αλλά και της οικονομίας της χώρας γενικότερα».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024