
Νέα Ζηλανδία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης των 50 θυμάτων της επίθεσης
Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας γνωστοποίησε σήμερα ότι και τα πενήντα θύματα του μακελειού σε δύο τεμένη στην πόλη Κράιστσερτς έχουν πλέον ταυτοποιηθεί
Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας γνωστοποίησε σήμερα ότι και τα πενήντα θύματα του μακελειού σε δύο τεμένη στην πόλη Κράιστσερτς έχουν πλέον ταυτοποιηθεί, εξέλιξη η οποία θα επιτρέψει στους οικείους τους να παραλάβουν τα πτώματα και να προχωρήσουν στην ταφή τους.
«Μπορώ να ανακοινώσω ότι πριν από λίγα λεπτά, η διαδικασία αναγνώρισης του συνόλου των 50 θυμάτων ολοκληρώθηκε και όλες οι οικογένειες ειδοποιήθηκαν», είπε ο επικεφαλής της νεοζηλανδικής αστυνομίας Μάικ Μπους, κάνοντας λόγο περί μιας «καμπής σε αυτή τη διαδικασία».
- ΗΠΑ: Οργή για άνδρα που κλώτσησε θαλάσσιο λέοντα σε παραλία του Σαν Ντιέγκο
- Γρηγορίου: «Είμαι αισιόδοξος για πρωτάθλημα και Κύπελλο – Ο Παλάσιος θα μας βοηθήσει πολύ»
- «Έπρεπε να κινούνται στο πλαίσιο του νόμου». Μια αρχή που ξέχασε κάμποσες φορές η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Κίνα υπέρ Βραζιλίας όσον αφορά την «απόρριψη» κάθε «εξωτερικής ανάμιξης» στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Τα «θέλω» της Παρί και μία «χρυσή» μεταγραφή – Ο Μπαρκολά δεν ανανεώνει και η Λίβερπουλ «καραδοκεί» (pic)
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;


