Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανωλάς : Στη λίστα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μανωλάς : Στη λίστα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλοβλέπουν την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού για το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση του Κώστα Μανωλά προκειμένου να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», εφόσον η Ρόμα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε οι δύο αγγλικές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Η ιταλική ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της Serie A, στο -4 από την 4η Μίλαν και βάσει της αγωνιστικής της εικόνας, πολύ δύσκολο θα εξασφαλίσει μία θέση στα «αστέρια» για του χρόνου.

Το συμβόλαιο του Μανωλά με τους «τζιαλορόσι» λήγει το καλοκαίρι του 2022 και σε περίπτωση που οι δύο αγγλικοί σύλλογοι κινηθούν για την απόκτηση του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, θα χρειαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους 36 εκατομμύρια ευρώ, όσο είναι δηλαδή η ρήτρα αποδέσμευσης.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024