Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με την υγεία της Τάμτα;

Τι συμβαίνει με την υγεία της Τάμτα;

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί εδώ και μερικές εβδομάδες την Τάμτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί εδώ και μερικές εβδομάδες την Τάμτα, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια ταλαιπωρείται από κήλη δίσκου και οι πόνοι που αντιμετωπίζει έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, εδώ και δύο εβδομάδες η Τάμτα δεν εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά με τις «Μέλισσες» και έχει επικεντρωθεί μόνο στις προετοιμασίες για τη Eurovision 2019, ό που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ , εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι «Replay».

Η Τάμτα παρά τους δυνατούς πόνους, γύρισε κανονικά το βίντεο κλιπ του Replay, ενώ ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος που αφορούσε τον διαγωνισμό και χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας της.

Το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε, μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», ότι η Τάμτα αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο φετινό MadWalk.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024