Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα κιλά της

Τι λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα κιλά της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που δημοσίευσε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instagram, σχολιάστηκαν από πολλούς με αρνητικό τρόπο

Στην Κούβα και το Μαϊάμι βρέθηκε η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φροντίζοντας φυσικά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της για τις μαγευτικές διακοπές της στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τις εξωτικές διακοπές της,  ενώ σε κάποιες από αυτές η όμορφη παρουσιάστρια ποζάρει και με μαγιό.

Τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, είναι φυσικά πολλά, ωστόσο πολλά απο αυτά δεν ήταν και τόσο φιλικά. Συγκεκριμένα εκτός από τα θετικά υπήρχαν και αρκετά αρνητικά σχόλια, με πολλούς να γράφουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει παραπανίσια κιλά και πως έχει φιλτράρει τις φωτογραφίες για να φαίνεται πιο αδύνατη και κυρίως στα πόδια.

Παρ’ όλα αυτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που πρόσφατα επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων, Φίλιππο Βαρβέρη, φαίνεται να μην πτοείται καθόλου από τα αρνητικά σχόλια, απαντώντας μάλιστα σε αυτά και βάζοντας τους κακεντρεχείς στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης έγραψε σε φωτογραφία της Συπυροπούλου: «Νομίζω πως πρέπει να χάσεις κανα κιλό… με τόσα φίλτρα και πάλι…!!!» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του απάντησε: «Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου, γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές». Ο χρήστης όμως επέμεινε και έγραψε πάλι το ίδιο σχόλιο με την παρουσιάστρια να απαντά ξανά: «Μα η πραγματικότητα κάνει τη διαφορά».

Σε ένα άλλο σχόλιο χρήστη που ανέφερε: «Αν αισθανόσαστε μια χαρά όπως λέτε,… δεν θα κάνατε καθόλου photoshop… λίγη ειλικρίνεια… μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας» η Κωνστανίνα Σπυροπούλου, απάντησε ευγενικά: «Έλα για μπανάκι το Σαββατοκύριακο Βουλιαγμένη να βγάλουμε φωτογραφίες».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις διακοπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

View this post on Instagram

The mood 😎 #QueenDina #BeYou #LoveYourself

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024