Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Tucson N Line: Σε σπορ διάθεση

Hyundai Tucson N Line: Σε σπορ διάθεση

H Hyundai εφαρμόζει την N Line σπορ συνταγή των αντίστοιχων εκδόσεων των i30 και i30 Fatsback στο Tucson, που αποκτά μια νέα εξοπλιστική έκδοση με σπορ ύφος.

Μετά την προσθήκη των σπορ προσανατολισμού N Line εξοπλιστικών εκδόσεων στην γκάμα των i30 και i30 Fastback, η Hyundai αποφάσισε να προσφέρει μια αντιστοίχως δυναμικού ύφους έκδοση για το Tucson η οποία και του εξασφαλίζει μια πιο αιχμηρή εμφάνιση τόσο εκτός όσο και εντός.

Ωστόσο πέρα από τις διαφοροποιήσεις αισθητικού περιεχομένου, το Tucson διαθέτει μια πιο σφιχτή ανάρτηση χάρη στα πιο άκαμπτα ελατήρια κατά 8% στους μπροστινούς τροχούς και κατά 5% στους πίσω, ενώ αναβαθμίσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο σύστημα διεύθυνσης το οποίο εγγυάται υψηλότερη απόκριση και μεγαλύτερη αμεσότητας, συμβάλλοντας σε μια συνολικά πιο ευέλικτη και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εικόνα, η έκδοση N Line περιλαμβάνει ως standard τροχούς 19 ιντσών με ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα, ενώ το ίδιο σκούρο φινίρισμα έχουν επίσης οι εξωτερικοί καθρέπτες και το spoiler στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ. Τις αλλαγές συμπληρώνουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, η γρίλια η οποία ενσωματώνει ένα επίσης σκούρο και διαφορετικό μοτίβο και τα φωτιστικά σώματα τα οποία ενσωματώνουν LED ημέρας.

Στο εσωτερικό, το Tucson N Line διαθέτει σπορ καθίσματα τα οποία υπόσχονται καλύτερη πλευρική στήριξη, πεντάλ αλουμινίου, ενώ δεν λείπουν οι χαρακτηριστικές κόκκινες ραφές στις επενδύσεις οι οποίες μαζί με τα λογότυπα N, δίνουν το σπορ τόνο, διαχωρίζοντας με την πρώτη ματιά τη συγκεκριμένη έκδοση από τις υπόλοιπες του κορεατικού SUV.

Όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες αντίστοιχες εκδόσεις μοντέλων της Hyundai, έτσι και στην περίπτωση του Tucson η σπορ αναβάθμιση δεν συνοδεύεται και από την αύξηση της ισχύος του, καθώς το Tucson N Line είναι διαθέσιμο με τους ήδη γνωστούς από την ανανέωσή του, κινητήρες βενζίνης και diesel 1,6 και 2,0 λίτρων προσφέροντας ισχύ από 116 έως 185 ίππους σε συνδυασμό προαιρετικά με τετρακίνηση και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι η κορεατική φίρμα φέρεται να εξελίσσει ήδη μια «αυθεντικά» σπορ έκδοση του Tucson η οποία θα φορέσει τα διακριτικά N και θα προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024