Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανός γενετιστής : «Μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Μέσι»

Ισπανός γενετιστής : «Μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Μέσι»

Ο γενετιστής, Αρκάντι Ναβάρο υποστηρίζει ότι υπάρχουν τρόποι για να... κλωνοποιηθεί ο Λιονέλ Μέσι

«Με τις τεχνικές που έχουμε στη διάθεσή μας μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Μέσι» διατείνεται ο Ισπανός γενετιστής, Αρκάντι Ναβάρο, που μίλησε για το θέμα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

Η επιστήμη το τελευταίο καιρό προχωρά και εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο η δήλωση του συγκεκριμένου γενετιστή προκαλεί τεράστια εντύπωση.

«Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα ον που θα έμοιαζε πολύ στον Μέσι. Θα ήταν κάτι σαν δίδυμος του. Πολλές φορές δίδυμα γεννιούνται με διαφορά χρόνου το ένα από το άλλο. Η ίδια μέθοδος μπορεί να ακολουθηθεί και σε αυτή την περίπτωση, Ως νέο ον θα μοιάζει πολύ στον Μέσι, αν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω, είκοσι ή τριάντα χρόνια, θα βλέπαμε τις ομοιότητες», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Ναβάρο.

Βέβαια, πάνω σε αυτό ξεκαθάρισε πως ο κλώνος του Μέσι δεν είναι σίγουρο πως θα είχε το ίδιο ταλέντο στην μπάλα με τον Αργεντίνο και αυτό γιατί όλα όσα κάνει ο 31χρονος είναι θέμα γονιδίων:

«Η γενετική μας δίνει το έναυσμα. Δημιουργεί. Θα φτιάχναμε ένα πλάσμα που θα είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μέσι. Ωστόσο, αυτό που είναι ο Μέσι σήμερα οφείλεται και στα χαρακτηριστικά που ο ίδιος έχει εκ γενετής, αλλά και σε αυτά που απέκτησε μέσω της δουλειάς. Είναι γονίδιο και προπόνηση. Αυτό που είναι ο Μέσι σήμερα είναι δημιούργημα της οικογένειάς του, όσων έλαβε στο σπίτι που μεγάλωσε, των ορμονών για τα προβλήματα ανάπτυξης, της εκπαίδευσής του στη Μασία»

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024