Μπηχτές από Ροζίερ: «Για αυτό δεν πάμε καλά…»

Μπηχτές από Ροζίερ: «Για αυτό δεν πάμε καλά…»

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς σε συνέντευξή του μίλησε με σκληρά λόγια, δίνοντας τη δική του ερμηνεία για την προβληματική εικόνα των Κελτών κατά τη διάρκεια της φετινής regular season.

Οι Σέλτικς, με τον τρόπο που δούλεψαν και εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, έκαναν τους όλους όσους ασχολούνταν με το ΝΒΑ να μιλούν για την ομάδα που φέτος θα έκανε το βήμα παραπάνω και θα αποτελούσε το αντίπαλο δέος των πρωταθλητών Γουόριορς.

Η εικόνα της Βοστόνης όμως μέχρι και σήμερα, λίγο πριν τελειώσει η regular season, αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Οι Κέλτες παρουσιάζουν τρομερή αστάθεια στην απόδοσή τους και έχουν την εικόνα ομάδας με μπερδεμένους ρόλους, κάτι που πέρσι είχε εξαλείψει ο κόουτς Στίβενς.

Με την ομάδα να μάχεται για να μπει στην προνομιούχο 4άδα της Ανατολής (5η με ρεκόρ 43-28), ο αναπληρωματικός γκαρντ, Τέρι Ροζίερ μιλώντας στην εκπομπή Fair Game μίλησε με σκληρά λόγια δίνοντας τη δική του ερμηνεία για την προβληματική εικόνα των Σέλτικς:

«Φυσικά και υπάρχουν θέματα, όταν παίζεις σε μια ομάδα όπου οι παίκτες έχουν διαφορετικού τύπου προσωπικότητες. Τώρα βέβαια είναι λίγο διαφορετικά, γιατί είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν πως είναι ξεχωριστοί. Το θέμα είναι πως το χειριζόμαστε όλο αυτό και μιλάω και για τον εαυτό μου.

Έχουμε πολλούς παίκτες που πιστεύουν ότι είναι στο επίπεδο που πρέπει. Είναι μια μεγάλη σεζόν και δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πρέπει. Αυτό που με έχει εκπλήξει περισσότερο είναι οι διαφορετικές προσωπικότητες και ο εγωισμός αρκετών».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Εμβόλιο για τον χανταϊό μέσα σε 100 ημέρες!

Εταιρείες όπως η αμερικανική Moderna, σε συνεργασία με νοτιοκορεατικά ερευνητικά κέντρα, βάζουν φιλόδοξους στόχους με όχημα την τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε για το εμβόλιο της Covid-19

Κατερίνα Τζαβάρα

Η Αθήνα επιμένει στα μηνύματα της προς το Κίεβο για το drone – Οι κίνδυνοι εξαγωγής του πολέμου

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης επανέλαβε πως η μετατροπή της Μεσογείου σε θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή, ενώ αρμόδιες πηγές σημειώνουν στο in πως η Αθήνα έχει προειδοποιήσει το Κίεβο σε όλα τα επίπεδα.

Αλεξάνδρα Φωτάκη
Αλεξάνδρα Φωτάκη

Συλλογικές συμβάσεις σε εστίαση – ζαχαρώδη: Ονομαστικές αυξήσεις, πραγματικές μειώσεις

Οι συλλογικές συμβάσεις στην εστίαση και στα ζαχαρώδη προϊόντα, προβλέπουν μισθούς στα πέριξ του κατώτατου, για τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων. Χαμηλότερος από το 2009 ο μισθός του αρχιμάγειρα.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Ο μεγάλος επανεξοπλισμός της Ευρώπης – Παλιά φαντάσματα και πολιτικές αδυναμίες της ΕΕ

Η διαδικασία διεξάγεται επί του παρόντος με τρόπο που ενισχύει τα αδιαφανή χαρακτηριστικά της λήψης αποφάσεων στην ΕΕ, τα οποία έχουν τροφοδοτήσει τα αντιφιλελεύθερα λαϊκιστικά κόμματα

Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου
Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version