Οι επενδυτές βρίσκονται σε αναμονή λίγο πριν την έναρξη μιας συνεδρίασης της ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed) και ενόψει του νέου γύρου των εμπορικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ουάσιγκτον και Πεκίνου.
Απώλειες για Dow Jones
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 25.887,38 μονάδες, χάνοντας 26,72 μονάδες ή -0,10%.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κινήθηκε ανοδικά, φτάνοντας τις 7.723,95 μονάδες, με αύξηση 9,47 μονάδων ή +0,12%.
Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, υποχώρησε κατά 0,37 της μονάδας (-0,01%) και έκλεισε στις 2.832,57 μονάδες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.