Φωτογραφίες: Automedia

Μια νέα σειρά εικόνων που αποτυπώνουν την νέα ακόμα πιο σκληροπυρηνική και περιορισμένη έκδοση της Μ2 CS η οποία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, έχοντας πλέον απαλλαγεί από το πλεονάζον καμουφλάζ σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή της.

Για την ακρίβεια, το καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει μόνο το splitter στο μπροστινό τμήμα και το spoiler στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ, χωρίς ωστόσο φυσικά να μπορεί να κρύψει το εντυπωσιακό μέγεθος των συγκεκριμένων αεροδυναμικών στοιχείων που προφανώς θα είναι αντιστοίχως επιβλητικά και στην έκδοση παραγωγής.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά της, η Μ2 CS αναμένεται να επωφεληθεί από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλά υπερτροφοδοτούμενου εξακύλινδρου κινητήρα των 3,0 λίτρων με τον οποίο εφοδιάζονται οι ήδη γνωστές εκδοχές της με την διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση αναμένεται να αγγίξει τους 445 ίππους.

Το σύνολο αναμένεται να συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο η κατ’ επιλογή από διπλού συμπλέκτη.

Στα δεδομένα χαρακτηριστικά της αναμένεται να συμπεριληφθεί ανθρακονημάτινη οροφή προς όφελος της μείωσης του βάρους, ενώ στις επιλογές της θα συγκαταλέγονται και κεραμικά δισκόφρενα αγωνιστικών προδιαγραφών για εκείνους που θα επιδιώξουν την χρήση της σε πίστα.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξής της, η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020 κάτι που σημαίνει ότι η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί το β΄εξάμηνο του 2019.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο