Βελέντζας: «Βαρύ το σκορ, δεν βγήκαμε στο δεύτερο μέρος»

Ο Λευτέρης Βελέντζας αναγνώρισε την ανωτερότητα του Άρη, η οποία έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Λευτέρης Βελέντζας, είδε την ομάδα του να μην μπορεί να σταθεί με αξιώσεις κόντρα στον ποιοτικό και ορεξάτο Άρη και τελικά να χάνει το ματς με 5-0.

Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν μπορούσε να μην παραδεχτεί την ανωτερότητα των γηπεδούχων, αναγνωρίζοντας παράλληλα την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σίγουρα το σκορ είναι βαρύ. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να βγάλουμε κάτι καλό, στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε. Ο Άρης είναι πολύ φορμαρισμένος, είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα.

Με την ποιότητα που έχει ο Άρης μπόρεσε να μας βάλει πέντε γκολ. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, βέβαια όταν η μια ομάδα έχει κίνητρο και η άλλη προσπαθεί να παίξει για τον εαυτό της η διαφορά φαίνεται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIVE: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

LIVE: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Νότιχγαμ Φόρεστ για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου

LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου για την 32η αγωνιστική της Bundesliga

Σύνταξη ΙΝ

«Πόλεμο του ντονέρ» φέρνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Τουρκία

Η Άγκυρα ζήτησε να υπάρξουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες για το πόσο λεπτές πρέπει να είναι οι φέτες του ντονέρ, από τι πρέπει να αποτελείται και να υπάρχει ένας «συγκεκριμένο τρόπο» παραγωγής του

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007