Περάσοβιτς: «Δεν θα προκαλέσει έκπληξη να πάρει ο Παναθηναϊκός την Euroleague»

Ο προπονητής της Μπασκόνια έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Ρικ Πιτίνο!

Ο πολύπειρος κόουτς της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο και τόνισε ότι  αν οι Πράσινοι φτάσουν μέχρι την κατάκτηση της Euroleague δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Λίγο πριν από ταξίδι των Βάσκων κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20/3, 21:00), ο προπονητής των Βάσκων έβγαλε το καπέλο στο τριφύλλι:

«Ο Παναθηναϊκός αποτελείται ένα ένα κράμα σημαντικών, έμπειρων και αθλητικών παικτών. Ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Σον Κιλπάτρικ είναι σπουδαίοι σκόρερ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Αν προκριθεί στο Final Four και φτάσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, δεν θα αποτελέσει έκπληξη για κανέναν. Δεν πάμε στην Αθήνα για διακοπές. Πάμε για να παλέψουμε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο δεξιός Χοσέ Ραούλ Μουλίνο είναι ο νέος πρόεδρος του Παναμά

Περίπου τρία εκατομμύρια ψηφοφόροι κλήθηκαν χθες να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο του Παναμά, ν’ ανανεώσουν τη σύνθεση του κοινοβουλίου και ν’ αναδείξουν τοπικούς αιρετούς.

Σύνταξη ΙΝ

Τα πτώματα στο πηγάδι ανήκουν στους εξαφανισθέντες αλλοδαπούς

Ο Κάρτερ Ρόουντ, Αμερικανός, και τα δυο αδέλφια Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, Αυστραλοί, ανασύρθηκαν την περασμένη εβδομάδα δολοφονημένοι από πηγάδι στην Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού.

Σύνταξη ΙΝ

Δίκαιο ανταγωνισμό θα απαιτήσει από τον Σι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

«Πρέπει να δράσουμε ώστε να εγγυηθούμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι δίκαιος και όχι στρεβλωμένος», τονίζει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πριν τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Κίνας.

Σύνταξη ΙΝ

Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί έχουν δημιουργήσει «κυβέρνηση Γκεστάπο»

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν συσπειρώνει τον αμερικανικό λαό γύρο από τις κοινές δημοκρατικές αξίες μας και το κράτος του δικαίου», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για τη «ρητορική φασιστών» του Τραμπ.

Σύνταξη ΙΝ

Τη «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας καταγγέλει ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας αξιώνει τα κράτη μέλη του «ν’ ασκήσουν διπλωματικές, πολιτικές και νομικές πιέσεις» κατά του Ισραήλ, καταγγέλλοντας τη γενοκτονία που διαπράττει στη Λωρίδα της Γάζας

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007