Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοινή δήλωση Πρωτούλη- Σοφιανού: Οι μαθητές έχουν δίκιο

Κοινή δήλωση Πρωτούλη- Σοφιανού: Οι μαθητές έχουν δίκιο

Την αντίθεσή τους στην κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας εκφράζουν οι ι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων Γιάννης Πρωτούλης και Νίκος Σοφιανός.

«Οι μαθητές που σήμερα μαζικά κινητοποιούνται, έχουν κάθε δίκιο να εναντιώνονται στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το λύκειο», αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων Γιάννης Πρωτούλης και Νίκος Σοφιανός, αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην 3η Λυκείου και την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

« Το νομοσχέδιο είναι καταδικασμένο από τη μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών και των γονιών, γιατί έρχεται να προστεθεί σε αυτά που ζουν οι λαϊκές οικογένειες, ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να μην κατατεθεί» τονίζουν.

Εκτιμούν ότι το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας «φορτώνει με άγχος τους μαθητές και τις οικογένειές τους, κάνει το λύκειο ακόμα περισσότερο «αρένα ανταγωνισμού», θα οξύνει παραπέρα την κατηγοριοποίηση των μαθητών, με βάση τις οικονομικές δυνατότητες της κάθε οικογένειας», ενώ «την ίδια στιγμή, τα φροντιστήρια ήδη πανηγυρίζουν για τη νέα πελατεία που θα έρθει».

«Η αγανάκτηση, ο θυμός των νέων, των λαϊκών οικογενειών μπορούν να συναντηθούν με την πρόταση του ΚΚΕ, να γίνουν δύναμη ανατροπής. Αυτή είναι η πραγματική διαφορά και στις κάλπες και στη ζωή», καταλήγουν, στην κοινή τους δήλωση οι κύριοι Πρωτούλης και Σοφιανός.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024