Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Είχε επισκεφθεί και το Ισραήλ ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας

Είχε επισκεφθεί και το Ισραήλ ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας

Ο 28χρονος Αυστραλός έφτασε στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας λάβει τρίμηνη τουριστική βίζα και έμεινε στη χώρα επί εννέα ημέρες

Ο Μπρέντον Τάραντ, ο άνθρωπος που αιματοκύλησε τη Νέα Ζηλανδία με τις δύο επιθέσεις του σε τεμένη της πόλης Κράιστσερτς, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ στα τέλη του 2016, ανακοινώθηκε σήμερα από Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Ο 28χρονος Αυστραλός έφτασε στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας λάβει τρίμηνη τουριστική βίζα και έμεινε στη χώρα επί εννέα ημέρες, ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ένας αξιωματούχος της Υπηρεσίας Πληθυσμού και Μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι έκανε κατά τη διαμονή του στο Ισραήλ ο Τάραντ. Η πρεσβεία της Αυστραλίας και το προξενείο της Νέας Ζηλανδίας δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ένα αίτημα να σχολιάσουν αυτήν την πληροφορία.

Στα τέλη του 2016 ο Τάραντ ταξίδεψε επίσης στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Κροατία, όπου επισκέφθηκε πεδία ιστορικών μαχών, προτού να συνεχίσει την περιοδεία του, το 2017, σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Επέστρεψε στα Βαλκάνια τον Νοέμβριο του 2018 και περιηγήθηκε σε ιστορικές τοποθεσίες στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ κατόπιν πήγε και στην Ουγγαρία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024