Μερα ξεκούρασης η σημερινή για τους παίκτες του Άρη, καθώς ο Γιάννης Καστριτης τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν από την ένταση του αγώνα με το Περιστέρι.
Στον Άρη θα ξεκινήσουν αύριο την προετοιμασία τούς ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει έμφαση στις επόμενες μέρες στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών του.
Ακόμα, θα περιμένει την αυριανή προπόνηση για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Αγγέλου, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρήθηκε απο ίωση τις προηγούμενες μέρες και δεν ακολούθησε την αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το παιχνίδι με το Περιστέρι.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του