Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης: Ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας τους

Χρηστίδης: Ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας τους

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι «δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

«Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει, τη ΝΔ να μην κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θα είναι το Κίνημα Αλλαγής» αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Όπως είπε «η παράταξή μας δεν γεννήθηκε για να είναι συμπλήρωμα ή ουρά». «Η Φώφη Γεννηματά έχει γεννηθεί νικήτρια» τόνισε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι συναντά παντού ανθρώπους «έτοιμους να μας δώσουν μια νέα ευκαιρία». «Τους διαβεβαιώνω ότι δεν θα τους προδώσουμε όπως έκανε ο κ. Τσίπρας», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι «δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος». «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γι΄ αυτό ζητάμε ψήφο ανατροπής της μιζέριας τους», τόνισε.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα». Για τις ευρωεκλογές είπε ότι θα είναι «η αποφασιστική μάχη για το μέλλον της Ευρώπης» και ταυτόχρονα «η αφετηρία της μεγάλης νίκης για το Κίνημα Αλλαγής».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή αρκετών «σημιτικών» στην πρωτοβουλία «Γέφυρα» ανέφερε: «Πρέπει σε αυτό το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να απαντήσουν με σαφή τρόπο τι έγινε στα 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης. Δεν μπορεί τις ζυγές ημέρες να φταίει το ΠΑΣΟΚ και τις μονές να αποθεώνεται ο Ανδρέας, ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου».

Ο κ. Χρηστίδης ερωτηθείς σε ποια περίπτωση θα συνεργαζόταν κυβερνητικά το ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ είπε ότι δίνει, «πολλές πιθανότητες να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ μετά τις επόμενες εκλογές».

Ανέφερε επίσης ότι στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Απαντώντας σε όσους θέλουν «περισσότερο ΠΑΣΟΚ» στο όνομα και στα σύμβολα του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή του Κινήματος και στην πρώτη γραμμή της μάχης, όμως οι 212.000 συνιδρυτές του 2017 έβαλαν τις βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο με τη συμμετοχή όλων των ρευμάτων της κεντροαριστεράς».

Τέλος, αναφορικά με το δεύτερο γύρο των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι «Παύλος Γερουλάνος, Σπύρος Βούγιας και Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα είναι η επιλογή των προοδευτικών πολιτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024