Χάβος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στην Τρίπολη, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Λαμίας στη συνέντευξη Τύπου.
Χάβος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» | in.gr

Η Λαμία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μάκη Χάβο να κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου για ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, σε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ξέρουμε ότι όσο τα παιχνίδια πλησιάζουν προς το τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες αφήνουν το καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχεί η δύναμη, η μονομαχία και όλα παίζονται για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε καλή κατοχή της μπάλας.

Ωστόσο, δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποια καλή τελική που ενδεχομένως να μας έδινε ένα γκολ. Eίχαμε βέβαια και απέναντι μας μια καλά οργανωμένη ομάδα που αν της δώσεις χώρο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Περιμέναμε ότι Αστέρας θα πάρει μέτρα όπως και έγινε. Κλείσαμε καλά τους χώρους και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και για τους δύο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Αστέρα».