Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ήττα για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Νέα ήττα για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Μερικά 24ωρα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, η Ατλέτικο ηττήθηκε 2-0 από την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και βλέπεις τις ελπίδες της για πρωτάθλημα να εξανεμίζονται

Σε πολύ κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους και τον επακόλουθο αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, οι Ροχιμπλάνκος υπέστησαν οδυνηρή ήττα από την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και βλέπουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Οι παίκτες του Σιμεόνε ήταν κατώτεροι των προσδοκιών στη χώρα των Βάσκων και μοιραία ηττήθηκαν σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η διαφορά τους από την κορυφή παρέμεινε στο -7 αλλά η Μπαρτσελόνα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και την ευκαιρία να ξεφύγει στο +10.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, ο Χιμένες «χάρισε» το γκολ στους γηπεδούχους. Ο διεθνής Ουρουγουανός άσος πούλησε την μπάλα και η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ στο 73ο λεπτό με τον Ινιάκι Γουίλιαμς. Όσο κι αν η Ατλέτι αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης, δεν είχε καθαρό μυαλό και ο Κόντρο στο 85′ έκανε το 2-0 με τον τίτλο να μετατρέπεται πια σε άπιαστο όνειρο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Ερερίν, Γιεράι, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Νούνιεθ, Σαν Χοσέ, Ραούλ Γκαρθία (85′ Κόντρο), Ιμπάι Γκόμεθ (90’+2′ Λέκουε), Ντάνι Γκαρθία, Μουνιαϊν (71′ Κορδοβα), Ινιάκι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Χουανφράν (90′ Κορέα), Σαούλ, Ρόδρι, Παρτέι, Κόκε, Μοράτα, Ντιέγκο Κόστα, Γκριεζμάν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024