Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Το υπ. Εργασίας αδιαφορεί για τα προβλήματα που δημιουργεί στους ασφαλισμένους

ΝΔ: Το υπ. Εργασίας αδιαφορεί για τα προβλήματα που δημιουργεί στους ασφαλισμένους

Νέο λάθος, αυτή τη φορά στα ειδοποιητήρια του ΕΤΕΑΕΠ, καταλογίζει στο υπουργείο Εργασίας ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Νέο λάθος στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολούμενων καταλογίζει στο υπουργείο Εργασίας ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης.

«Αυτή τη φορά το λάθος εντοπίζεται στα ειδοποιητήρια του ΕΤΕΑΕΠ, τα οποία αναρτήθηκαν με καθυστέρηση δύο και πλέον ετών», τονίζει ο κ. Βρούτσης και εξηγεί: «Δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί κ.α.), οι οποίοι εκτός από αυτοαπασχολούμενοι, έχουν και έμμισθη δραστηριότητα, εμφανίζονται να οφείλουν εισφορές -και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2017- για την επικουρική τους ασφάλιση και το εφάπαξ, παρ’ όλο που οι οφειλόμενες εισφορές τους έχουν παρακρατηθεί και καταβληθεί ήδη από τον μισθό τους».

Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί το υπουργείο Εργασίας για ανικανότητα και έλλειψη σεβασμού προς τους ασφαλισμένους, οι οποίοι – όπως ανέφερε- ταλαιπωρούνται αδίκως.

«Οδηγούν σε λανθασμένα εκκαθαριστικά, ενώ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, σε απόλυτη σύγχυση, αδιαφορεί για τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε», καταλήγει.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024