Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση αγνώστων κατά μαθητή Λυκείου στη Λάρισα

Επίθεση αγνώστων κατά μαθητή Λυκείου στη Λάρισα

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένας μαθητής λυκείου δέχθηκε επίθεση με μεταλλικό αντικείμενο από άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μεσημεριανή ώρα, σε υπαίθριο χώρο.

Πρωτοφανές βίαιο περιστατικό με θύμα έναν μαθητή Λυκείου έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στη Λάρισα.

Σύμφωνα όσα μεταδίδει το onlarisa.gr ένας μαθητής λυκείου της πόλης, δέχθηκε επίθεση από άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μεσημεριανή ώρα, σε υπαίθριο χώρο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής της 3ης Λυκείου, επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Ενώ βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Ο ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ κοντά στο μάτι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα αν και τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν υπόνοιες για αντίποινα μετά από έναν γεμάτο ένταση μαθητικό αγώνα μεταξύ του λυκείου του θύματος και ενός άλλου σχολείου της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarisa.gr δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν οι γονείς του μαθητή έχουν κινηθεί νομικά ή αν κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024