Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαξεβάνης σε ρόλο... μποξέρ χτύπησε δημοσιογράφο

Ο Βαξεβάνης σε ρόλο… μποξέρ χτύπησε δημοσιογράφο

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου της Ευβοϊκής Γνώμης, Χρ. Παθούλα κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Ο Βαξεβάνης τον έβρισε και του έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο, κι όχι μόνο, έχει προκαλέσει η είδηση της απρόκλητης επίθεσης με γροθιές που εξαπέλυσε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, σε βάρος δημοσιογράφου από την Εύβοια.

Το ρεπορτάζ για τον εκδότη… πυγμάχο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη στην οποία εργάζεται ο δημοσιογράφος Χρήστος Παθούλας που εδάρη από τον Βαξεβάνη.

Το in.gr ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τους υπεύθυνους της εφημερίδας οι οποίοι επιβεβαίωσαν το γεγονός αλλά δεν θέλησαν να πουν τίποτε περισσότερο. Αλλωστε όλα αναγράφονται στο δημοσίευαμά τους.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έκανε ο παθών, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στην Αμάρυνθο, από την οποία κατάγεται η σύζυγος του Βαξεβάνη, ο εκδότης του Documento διασκέδασε με την παρέα του.

Ο δημοσιογράφος της Ευβοϊκής Γνώμης τον πλησίασε προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες την ώρα που χόρευε ώστε να γράψει στο ρεπορτάζ του ότι υπήρχαν και… διασημότητες στο καρναβάλι.

Μόλις έγινε αντιληπτός από τον Βαξεβάνη αυτός τον έσπρωξε από τον ώμο και του είπε ό,τι λένε συνήθως αυτοί που νομίζουν ότι έχουν εξουσία. «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» ρώτησε τον Παθούλα ο οποίος απομακρύνθηκε από το σημείο εκείνο χωρίς να δώσει συνέχεια.

Όμως το επεισόδιο δεν τέλειωσε εκεί καθώς συγγενής του νταή – εκδότη πλησίασε τον δημοσιογράφο και του είπε ότι δεν πρέπει να δημοσιευτούν φωτογραφίες του ανήλικου παιδιού του Βαξεβάνη.

Ο Παθούλας τον διαβεβαίωσε ότι οι μόνες φωτογραφίες που έχει αφορούν στον Βαξεβάνη που χορεύει και τραβήχτηκαν μόνο από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Λίγη ώρα μετά όμως ο εκδότης της εφημερίδας Documento πλησίασε τον δημοσιογράφο της Ευβοϊκής Γνώμης και του ζήτησε εξηγήσεις με ιδιαίτερα προσβλητικές εκφράσεις. Στη συνέχεια του έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο σπάζοντάς του τα γυαλιά ηλίου που φορούσε.

Ο Παθούλας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αλιβερίου με σημάδια από τα χτυπήματα και πόνο στο μέτωπο και τον αυχένα. Στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Ερέτρειας όπου και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και προφανώς το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν αρκετός κόσμος που γιούχαρε τον Βαξεβάνη ο οποίος τράπηκε σε φυγή με την παρέα του, και βεβαίως είναι μάρτυρες που θα καταθέσουν σχετικά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι ο Κώστας Βαξεβάνης μέσω του δικηγόρου του έστειλε επιστολή στην εφημερίδα με την οποία ζητούσε να μη δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του ίδιου, της συζύγου και του παιδιού του.

Στην επιστολή του δηλώνει ότι υπηρετεί την αλήθεια και πιστεύει στην ανάληψη της προσωπικής ευθύνης.

Αποσιωπά ωστόσο το βίαιο περιστατικό και το γεγονός ότι η… αλήθεια του Βαξεβάνη κόστισαν δύο γροθιές στο πρόσωπο του δημοσιογράφου.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024